1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Årsmøte 2017

En tråd i 'Nyheter' startet av MsHildur90, 7 Apr 2017.

 1. MsHildur90

  MsHildur90 Styremedlem Styremedlem Moderator Serverstab

  Reg.:
  8 Nov 2014
  Innlegg:
  158
  Liker mottatt:
  44
  Poeng:
  28
  Kjønn:
  Kvinne
  Yrke:
  Vampyrdreper, forfatter, nerd.
  Bosted:
  Kalde nord
  23. april blir årsmøtet til RageQuit holdt på Discord. Klokken 19:00.

  Link til vår Discord: https://discord.gg/Ady5DNC

  Har du noe du vil vi skal ta opp på årsmøtet så send meg (MsHildur90) en privatmelding innen 22. april. Håper flest mulig av våre medlemmer møter opp :)


  Punkt som har kommet inn til Agendaen er som følger:
  - Oppsummering av året som har gått
  - Fortsette som organisasjon eller ikke? (Mer om dette lengre ned)
  - Valg av nytt styre – om vi velger å fortsette
  - Forandring av vedtektene – om vi velger å fortsette

  Alle medlemmer har stemmerett, og kan bruke den ved oppmøte på årsmøtet.

  Vi i styret føler vi må utdype punkt 2 litt, slik at folk kan møte opp på årsmøtet og vite litt på forhånd hva de tenker.

  Slik vi ser det har vi 3 alternativer for RageQuits framtid.

  1. Vi kan fortsette som en organisasjon i et år til, og prøve å se om vi får det til å funke slik vi ønsker det skal funke. Fortsetter mer eller mindre som før, bare med mer fokus på struktur innad i styret og for de med ansvarsområder, og med en kontingent på 50 kr i året. Om dette blir valgt kan vi også forandre noen av vedtektene til RageQuit. Problemet med dette er at til dags dato har nesten ingen meldt sin interesse i å være med i styret, og det virker som at aktiviteten i RageQuit har falt drastisk. Så ønsker du dette kan det være greit om du tenker ut om du kanskje kan ønske å være med i styret.


  2. Vi kan kutte ut å være en organisasjon, men likevel være et spillsamfunn. Da har vi mindre formaliteter å holde oss til, kan ha en mer fleksibelt styre: Altså at folk som ikke har tid til sitt verv i RQ lengre kan byttes ut før de har gått et år for eksempel, eller at de som er med i styret er de som har sagt seg villig til å ha ulike ansvarsområder, slik som serveroppsetting, spesifikke servere, bloggen vår osv. Da må vi kutte ut kontingent, og også kutte ut en del utgifter for at det skal være mulig. Om vi får opp noen servere kan man jo kanskje dekke noen utgifter ved hjelp av donasjoner. (Kontingenten folk har betalt for i år vil selvfølgelig bli tilbakebetalt). Om blogg.no og hostingservice vil fortsette å sponse oss er litt usikkert om vi velger dette. Spørsmålet er om vi får gjort mer ut av RageQuit om vi velger dette, men det blir kanskje enklere å få flere med i RageQuit, da det ikke lengre koster noe, noe som kan føre til at flere som ønsker litt ansvar kommer inn.


  3. Det siste alternativet er å legge ned alt, og ikke gjøre noe for å sette opp servere eller organisere noe som helst. Vi kan enda ha Discord-serveren for å holde kontakt med folk. Hva som blir konsekvensene av dette er vanskelig å si, annet enn at vi ikke har noe organisert for å sette opp spillservere og slikt. Kanskje vil det bli vanskeligere å holde kontakten, kanskje ikke. Kontingenten folk har betalt for i år vil selvfølgelig bli tilbakebetalt, og vi må finne ut hva vi kan gjøre med de pengene RQ har liggende fra tidligere kontingenter. Om det blir tatt vare på til neste TG og brukt til å spandere pizza på gjengen med eller noe slikt kan vi diskutere om dette blir valgt.


  Håper du setter deg inn i de 3 alternativene for veien videre, og finner ut hva du ønsker vi skal gjøre. Og møt opp på årsmøtet for å bruke din stemmerett! Ha en god påske, og ha det flott på TG dere som skal dit. Med vennlig hilsen Hilde og resten av styret.
   
  Sist redigert: 17 Apr 2017

Del denne siden