1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Nyhetsbrev 01.05.15

En tråd i 'Nyheter' startet av MsHildur90, 1 Mai 2015.

 1. MsHildur90

  MsHildur90 Styremedlem Styremedlem Moderator Serverstab

  Reg.:
  8 Nov 2014
  Innlegg:
  155
  Liker mottatt:
  44
  Poeng:
  28
  Kjønn:
  Kvinne
  Yrke:
  Vampyrdreper, forfatter, nerd.
  Bosted:
  Kalde nord
  Hei! Her er en kort oppdatering på det som har skjedd så langt i år i RageQuit.

  Mange av oss har vært på TG og kost oss i påsken. Da vi var der hadde vi også et møte, hvor vi valgte et nytt styre (med unntak av lederen, som enda er Ludvig/Kaffe), og snakket om kontingenten. Kontingenten ble satt ned til 50 kr per år, istedenfor 150 som det var i fjor.


  Det nye styret som ble valgt er:

  Nestleder: Hilde

  Økonomiansvarlig: Torstein

  Styremedlem: Alf

  Styremedlem: Jørgen

  Styremedlem: Odin

  Vara: Kevin

  Vara: Svein


  Det er viktig å få fram at vi er takknemlig for de som var med i styret i fjor, og alt de gjorde for RageQuit.


  Nettside:

  Vi har begynt arbeidet med å sette opp nettsiden vår, og jobber nå med å få et design som går igjen i både bloggen, forumet og nettsiden.

  Servere:

  Det jobbes med en Minecraft-server, og en Garrys mod-server.

  Iskaffe har begynt å kode for MC-serveren, og Ben har tatt på seg hovedansvaret for å bygge spawn. Om noen vil være med å bidra, eller lurer på noe, så kan Jørgen/Pozid kontaktes.

  Garrys mod-serveren jobbes også med, men vi har møtt på litt utfordring når det kommer til å sette opp en av modene, og derfor tar det litt tid.

  Rust-serveren har vært nede en stund, og det er fordi den trenger en oppdatering. Vi jobber med å få den opp så fort som mulig.

  Twitch:

  Sander og en gjeng ordnet en stream fra GTA noe som var utrolig flott! Vi håper flere ønsker å streame på twitchen vår. Og om du skal streame på din egen twitch, kan det settes opp slik at den blir hostet av RQ. Du får enda seertallet på din egen stream, og eneste bakdel er at du må følge med på to chatter istedenfor en.

  Youtube:

  Første episode fra Rust har kommet ut, og resten kommer ut etter 11. mai, da redigereren er litt opptatt fram til da.

  Blogg:

  Det er satt i gang en ny bloggserie på bloggen, som heter Ukens Spørsmål. Der stiller vi et spørsmål, som omhandler spill, tv, film og slikt, for å skape litt diskusjon. Gjerne gå inn på bloggen og kommentere, slik at det blir litt mer aktivitet der, og folk har kommentarer å svare på når de går inn dit. Ellers letes det etter gjestebloggere, så om noen vet noen som er interessert er det bare åt a kontakt med Hilde/Hildur90.
   
  BenTarAco og CoolAEW liker dette.

Del denne siden