1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Nyhetsbrev 10.07.16

En tråd i 'Nyheter' startet av MsHildur90, 10 Jul 2016.

 1. MsHildur90

  MsHildur90 Styremedlem Styremedlem Moderator Serverstab

  Reg.:
  8 Nov 2014
  Innlegg:
  155
  Liker mottatt:
  44
  Poeng:
  28
  Kjønn:
  Kvinne
  Yrke:
  Vampyrdreper, forfatter, nerd.
  Bosted:
  Kalde nord
  Hei!

  Det har vært lite nyhetsbrev dette året, men det er litt fordi vi kanskje ikke har hatt så mye å fortalt. Jeg har dessuten vært meget opptatt med mitt, så da har nyhetsbrevene blitt litt glemt av.

  I påsken møttes mange av oss på TG, noe som var ufattelig hyggelig! Vi spilte ganske lite, og var egentlig veldig sosiale! Ofte satt vi oss i en gruppe midt på rekka, og snakket skit i mange timer! Dro å spiste pizza gjorde vi også, og inviterte med oss folk fra XioCo og MCNO i samme slengen, noe som var veldig hyggelig!

  I begynnelsen av mai hadde vi årsmøte, der et nytt styre ble valgt. Takk til de som var med i styret i fjor, og velkommen inn i styret til de som er nye i år!

  Vi jobber enda med Minecraft-serveren, og håper å bli ferdig med den i nærmeste framtid. Det er egentlig bare litt av kodingen som gjenstår nå. Ellers har vi en Rust-server, og det jobbes med å få opp en ARK-server. Målet vårt er å ha oppe minst 4 aktive servere iløpet av dette året.

  Ellers er det ikke så mye å fortelle om. Bloggen vår er noenlunde aktiv, mens youtuben vår og twitchen vår er lite i bruk. Vi har som mål å minst ha en stream og en video per måned, så det blir mer aktivitet der. Vi har hatt litt konkurranser, både på youtube og forumet vårt, og det blir mer konkurranser i framtiden for å få til litt mer liv på forumet. Dessuten er konkurranser alltid morsomt!

  Til slutt vil vi i styret ønske alle en vidunderlig sommer!
   

Del denne siden