1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

INFO Nyhetsbrev 25.07.15

En tråd i 'Nyheter' startet av MsHildur90, 25 Jul 2015.

 1. MsHildur90

  MsHildur90 Styremedlem Styremedlem Moderator Serverstab

  Reg.:
  8 Nov 2014
  Innlegg:
  155
  Liker mottatt:
  44
  Poeng:
  28
  Kjønn:
  Kvinne
  Yrke:
  Vampyrdreper, forfatter, nerd.
  Bosted:
  Kalde nord
  Servere:

  Det jobbes med Minecraft-serveren. Spawn er mer eller mindre ferdigbygget. Plugin jobbes med, og vi har laget en oversikt over hvordan kommandoer osv vi skal ha med, som koderen jobber med. Det jobbes også med reglementet for serveren, og en teaservideo som skal ut på kanalen vår.

  Andre servere jobbes det ikke med for tiden, da de fleste har sommerferie for tiden. Vi har planlagt flere små servere som skal komme etter sommerferien. Minecraft-serveren er hovedfokusen akkurat nå.

  Nettside og forum:

  Nettsiden er mer eller mindre ferdig, noe finpuss gjenstår.

  Forumet er helt ferdig.

  Blogg:

  Det har blitt kontaktet ca 20 mulige gjestebloggere for gruppebloggen vår. Vi har også begynt å legge til bloggere i gruppebloggen som ikke er medlemmer i RQ, for å skape litt mer aktivitet inne på gruppebloggen. Håpet er at bloggen blir mye mer aktiv enn den er nå, og at det blir mer variabelt innhold. Vet folk om noen som kan passe som gjesteblogger eller fast blogger, så skriv til Hilde om det på skype, eller kommenter under dette innlegget.

  Twitch og youtube:

  Det siste som kom ut på youtube var en serie fra Rust, på 4 episoder. Twitch har det vært et par streamer på, fra minecraftserveren, command and conquer, gta 5 og slikt.


  Statistikk:

  Forum: 47 medlem

  Twitter: 77

  Instagram: 15

  Facebook: 167

  Medlemmer: 30


  Er det noe noen lurer på, så er det bare å ta kontakt med noen i staben, eller lage en post på forumet!
   

Del denne siden