1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Rust server problemer

En tråd i 'Spill' startet av Dundermann, 30 Jan 2017.

 1. Dundermann

  Dundermann Nytt forummedlem Forummedlem

  Reg.:
  26 Jan 2017
  Innlegg:
  1
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  1
  Kjønn:
  Mann
  For andre gang på ikke mange dagene har rust serveren til Ragequit blitt restartet og saved game har vært ikke eksisterende. Serveren har vært utrolig artig å spille på for meg og kompisene mine, men det er traust og kjedelig når samme feil, hvor server ikke greier å lagre, skal ødelegge flere timers arbeid. Blir dette permanent fikset slik at vi kan komme tilbake? For vi har ikke lyst til å fortsette vis det skal gjenta seg gang på gang.
   
 2. CoolAEW

  CoolAEW Forumadministrator Administrator Styremedlem Serverstab

  Reg.:
  2 Nov 2014
  Innlegg:
  30
  Liker mottatt:
  7
  Poeng:
  8
  Kjønn:
  Mann
  Hei @Dundermann
  Jeg beklager veldig at serveren har vert ustabil de siste dagene, serveren er helt ny og vi jobber fortsatt aktivt med å fjerne bugs og småfeil.
  Grunnen til at serveren ble Wipet er at serveren ikke klarte å lagre kartet og dermed forsvant alt når serveren ble restartet, og siden det ble en så stor rollback som det ble bestemte vi oss for å restarte kartet og oppdatere serveren i samme slengen, så nå er kartet større og bla. zLevels har fått et par oppdateringer.

  For å hindre at dette skal skje igjen har vi satt serveren til å restarte hver dag klokken 04:00, dette vil forhåpentlig vis fikse problemene vi har hatt.

  Om du har flere spørmål anngående serveren er du velkommen til å kontakte meg direkte enten her på forumet, på Discord eller ingame.
   

Del denne siden